Вони просто робили ремонт, але те, що вдалося знайти, повалило їх в ш0к!

У США можна побачити дуже багато старих будинків, в які до сих пір постійно заселяються нові мешканці. Тому знайти щось цікавеньке з минулого для тільки що переселилися – справа звичайна.

Раніше в таких житлових будинках було модним зберігати цінні речі в прихованих сейфах, адже банкам повністю не довіряли, а побоюватися грабіжників теж потрібно було. Тепер же відбувається дуже багато історій, коли чергові власники житла знаходять різні цінності колишніх мешканців.

Несподівано пощастило і цій парі з міста Фінікс, США. Вони знайшли сейф просто у себе на кухні, але, щоб отримати скарб, необхідно було пройти кілька завдань.

Молода пара вирішила заощадити і самостійно зробити ремонт. У себе на кухні вони підняли підлогу і знайшли прихований сейф c кодовим замком.

Хлопець і дівчина знали тільки шістьох господарів будинку, що проживали там до них. Але знахідка належала точно не їм. Цікаво те, що трохи раніше герої історії знайшли якусь картку з кодом біля шафки з ліками. Про значення записки вони і не замислювалися. Пару очікував цілий квест.

Їм вдалося не відразу впоратися з усіма завданнями, але незабаром молоді люди виявили справжній скарб!

Пара знайшла кілька пачок грошей, загальна сума яких – $ 51,080.

Вони просто робили ремонт, але те, що вдалося знайти, повалило їх в шок! Makataka

Також в сейфі була пляшка віскі James E Pepper з печаткою на акциз 1960-го року.

Ось такий сюрприз з минулого очікував нових мешканців будинку.

Не кожен день знаходиш подібне, так що молоду пару можна назвати щасливчиками. А тобі вдавалося знаходити цікаві речі попередніх власників місця проживання? Буде цікаво, що ж дадуть відповідь і твої друзі. Для цього просто поділися історією з ними.

Джерело:bbc-ccnn.com

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *