Всі в траурі! Жахлива трагедія забрала життя майже всієї футбольної команди, фото

Юні футболісти потрапили в страшну аварію під час поїздки на змагання 

Автобус, який віз юнацьку футбольну команду на змагання, впав у прірву розміром в тридцять метрів. В результаті трагедії загинув водій і шість футболістів. Гравцям було від 10 до 14 років. повідомляє  politeka.net

Ще 11 пасажирів, серед яких були 40-річна жінка і десять підлітків, отримали поранення. Двох з них зі страшними травмами евакуювали.

перу авария

Це сталося в Перу на дорозі між провінціями Чачапояс і Родрігес де Мендос.

Місцева Федерація футболу висловила свої співчуття і повідомила, що буде підтримувати постраждалих спортсменів.

Нагадаємо, англійська спортсменка Тамзін П’ю і її хлопець Джош Кірк загинули під час пожежі. 18-річна плавчиня Тамзін П’ю загинула під час пожежі у власному будинку в Котерідже (Великобританія). Другою жертвою вогню став 21-річний хлопець спортсменки Джош Кірк, повідомляє Mirror.

Юна спортсменка загинула під час пожежі, яка спалахнула увечері 28 жовтня. Пожежникам подзвонили сусіди спортсменки, які почули удари і побачили дим. На місце інциденту виїхало одразу тридцять пожежних.

перу авария

Як повідомлялося раніше, відомий тенісист помер на 35-му році життя. Колишній учасник турнірів Великого шолома і один з найталановитіших представників покоління початку століття пішов з життя. ЗМІ не пояснюють причину події, але кажуть про «відсутність підозрілих обставин». Австралійський тенісний світ шокований смертю Тодда Ріда і висловлює співчуття.

Його партнер по парному тенісу і тезка Тодд Вудбрідж відреагував фразою «ми ніколи не знаємо, як сильно людина може страждати».

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *