“Вже скоро раду чекає переворот а президента – вигнання!”: Шокуючі передбачення особистого екстрасенса Порошенко

Особистий екстрасенс Порошенко Віталій Боград, передбачив його долю. Віталій Боград, визнаний сучасною наукою нумеролог, екстрасенс, вчений – містик роз’яснив, яке значення мають події що відбуваються навколо Порошенко.

Передає bbc-ccnn.com

Він вважає, що всі події, що відбуваються навколо Президента, знакові. Він назвав уже три таких події, які можуть вплинути на долю не тільки Порошенко, але і всієї України.

Одне з них, це коли при інавгурації, один з вартових впав, потім ситуація, коли син Порошенко втратив свідомість в храмі і нарешті, третя – це парад ВМС України під час шторму.

За словами екстрасенса навколо Петра Порошенко впливає енергетика «падіння» і, якщо він поміняє траєкторію свого життєвого шляху, то потягне за собою всіх і вся.

Цими словами екстрасенс хотів сказав, що якщо Президент не покине свій пост, то в підсумку потягне за собою країну в прірву.

«Якщо Президент не залишить свій пост, у нього є всі шанси тягнути країну за собою в саму безодню хаосу і насильства.»  – сказав Віталій.

Він також уточнив, що в нумерології цифра 3 – означає щастя. Поки навколо Президента відбулося тільки три випадки, і це було попередження. Якщо трапиться що-небудь ще знакова, то число буде 4. А воно означає возз’єднання чотирьох стихій – вода, повітря, земля і вогонь. А ця сила дуже руйнівна.

Провівши всі необхідні «дослідження» екстрасенс резюмував:

« Сьогодні у Петра Порошенка ще є шанс. Він отримав свої три знака, кожен з яких був все більш важливий для нього особисто. Президент страждає країни може піти в сторону, відмовитися від свого шляху або впасти остаточно, потягнувши за собою всю країну на дно , – каже Боград. –  Цей шлях приведе до ще більших жертв і болю, до нових страждань українського народу ». Дане передбачення Віталія Бограа було зроблено на початку 2017 році.

Варто відзначити, що всі без винятку екстрасенси і нумерологи обіцяли Порошенко смерть ще в 2014 році.

«Він прийшов на крові, на крові і піде» – говорили в 2014 році знатні маги. У тому числі і Олег Гаврилов.

Впало зброю, що звалився на землю український солдат … Чи не є це чорним знаком для всього олігархічного режиму, який затіяв бійню на власній землі заради збагачення їх сімей на горі та життях тисяч інших сімей? І  Порошенко  сам це чудово зрозумів. Після завершення інавгурації він підійшов до солдата, впустив рушницю, і щось йому сказав … Upd: Уже відомо, що саме сказав Порошенко солдату: «Що, синку, зморило від муштри? Поїдеш на природу, на Східний Фронт! »Так, з усього виходить – НЕ досидить це до кінця свого« президентського »терміну. І скінчить вельми погано – куди страшніше, ніж Янукович! Ось такі погані прогнози для Порошенка!

З коронацією Порошенко відбуваються дивні події і погані прогнози для Порошенка. Почалося все з того, що на Великоднє богослужіння храм в якому знаходився Порошенко раптом ні з того ні з сього був знеструмлений (ні бур ні злив в той день не було). Спроби відновити електропостачання так успіхом і не увінчалися. Тому сам великий покинув храм (мабуть боїться чого), а парафіяни продовжували службу при свічках. У Києві в день »голосування» (а результат виборів відомий заздалегідь) вибухнула неабияка буря з градом і грозою – намети на майдані попливли.

Саму процедуру «коронації» призначили на 7 червня – поминальну суботу. Спроба депутата і «ворога» Анни Герман «попередити» «нежить», що це «добром не закінчиться» були «нежиттю».

Турчиновим проігноровані з «зауваженням», що на 7 число до Києва вже призначений зліт «нежиті» з інших держав, так що ніхто нічого змінювати не буде. П.С. Нагадаю, що під час інавгурації Януковича ні з того ні з сього перед ним зачинилися двері в зал ВР. Це було сприйнято як погана прикмета (все збулося). Судячи з усього якщо Порошенко закінчить так само як і Янукович він може вважати, що йому дуже пощастило. Хоча чую я, що навряд чи. Чи не пощастить.

Чи стане інавгурація Порошенко в поминальну суботу поганим знаком?

Як відомо, Рада призначила інавгурацію Петра Порошенка на поминальну суботу. Перед голосуванням дати інавгурації колег по парламенту намагалася присоромити член фракції Партії регіонів Ганна Герман. Очевидно не всі депутати знали: 7 червня в християнській традиції – день особливий. Це поминальна субота в переддень одного з головних свят – Трійці. «Давайте хоча б на день перенесемо цю церемонію, – пропонувала Анна Миколаївна. – У світлий святкова неділя вступ на посаду Петра Олексійовича буде відповідно сприйнято людьми як яскраве, неординарне подія … ».

Спікер Ради Олександр Турчинов, однак, зауважив: по-перше, дата інавгурації узгоджена з самим переможцем виборів, по-друге, вона зручна главам держав, запрошеним на інавгурацію і іншим високопоставленим особам (в числі яких віце-президент США Джо Байден).

У підсумку на користь суботи висловилися аж 300 депутатів – конституційну більшість Верховної Ради. Серед них напевно були і недавні прихильники Віктора Януковича. З пам’яті яких не стерлися не найприємніші «проколи» інавгурації Віктора Федоровича, на кшталт раптово зачинилися перед гарантом Конституції стулчастих дверей парадного входу в будівлю Верховної Ради.

Можливо, вони вважають, що урочистості в поминальну суботу так само «спрацюють» не на користь тривалого перебування Порошенко на своїй посаді.

Раду чекає переворот, Порошенко – вигнання

Церемонія інавгурації «президента» Петра Порошенко не обійшлася без символічного події. Солдат почесної варти, мабуть відчувши себе погано, чи то від спеки, чи то просто перенервувавши, випустив карабін на червону килимову доріжку, а після, практично впав на неї сам практично перед носом Порошенко, поганий знак говорятіся в  передбачення для Донеччини та Криму.

Багато оглядачів бачать в цьому символізм – в найкритичніший момент олігарх в президентському кріслі втратить армію йдеться в  передбачення для України і Росії . ЗМІ нагадали цікавий казус, що стався на інавгурації Віктора Януковича. Тоді перед носом президента, зачинилися двері Верховної Ради.

Знак виявився символічним – український парламент зрадив законного президента і для нього, нині зачинити двері, не тільки в коридори влади, а й назад в Україну, в цілому. Останнім знаком для Януковича став впав на нього вінок, мабуть символізував швидкий кінець його влади.

Що впав під ноги новоявленому «президенту» Порошенко український солдат, та ще втратив свою зброю в самий розпал війни для багатьох став красномовним символом і пророкуванням долі шоколадного короля, який посів президентське крісло шляхом обманом українського населення, заради наживи на крові власних громадян.

джерело

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *