Як же давно я шукала саме цей рецепт! Дійсно ДУЖЕ смачні та ще з цим солодким соусом мммм пальчики оближеш!

Як же давно я шукала саме цей рецепт! Дійсно ДУЖЕ смачні та ще з цим солодким соусом мммм пальчики оближеш!

Марокканські млинці з пінного тесту: 1000 і 1 дірочка на поверхні.

Повітряні і ніжні, як хмара!

У інгредієнтах немає нічого екзотичного, продукти всі знайомі і звичні. Борошно, масло, жовтки, манка …

До речі, манку рекомендуємо спочатку змолоти в кавомолці, але не в пил: дрібні крупинки повинні все-таки залишитися.

Млинці смажаться лише з одного боку, перевертати їх не потрібно.

Вироби вийдуть ідеально круглими, якщо тісто налити строго по центру сковороди і дозволити йому самому рівномірно розтектися.

Складові.

  • Вода 650 мл
  • Пшеничне борошно 300 гр
  • Манка 100 гр
  • Жовтки 2 шт.
  • Цукор 1 чай. лож.
  • Соняшникова олія 1 чай. лож.
  • Дріжджі 0,5 чай. лож.
  • Розпушувач 0,5 чай. лож.
  • Сіль 1 трісок.

Приготування.

  • У глибокій мисці або каструлі змішайте всі сухі інгредієнти: просіяне борошно, манку, цукор, дріжджі, розпушувач.
  • Влийте масло, додайте жовтки, цівкою влийте теплу воду і ретельно перемішайте.

Обов’язково поділися цим рецептом з друзями! 
джерело

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *