Яка з жінок найстарша? Дайте відповідь, покладаючись на свою інтуїцію, і дізнайтеся, що приховано в вашому характері

Цей психологічний тест допоможе вам зрозуміти, як ви ставитеся до своєї роботи, і як вас сприймають співробітники. Придивіться до силуету, постави, манери стояти. Яка жінка більше схожа на даму у віці? Ось відповіді, які допоможуть вам розібратися в ваших деяких внутрішніх питаннях.

Силует 1

Зовні ви справляєте враження веселої, вірної, відданої в дружбі людини. Ви дуже прив’язані до тих, кого любите і поважаєте всією душею. Ви можете бути м’якою, але іноді проявляєте жорсткість. При цьому занадто сентиментальні, сильно розчаровуєтеся, коли вас зраджують, і іноді буваєте сумними. Внутрішньо ви намагаєтеся відповідати вимогам інших людей.

Часто жертвуєте своїми інтересами заради того, щоб догодити колегам. Вам подобається відчувати себе значущим, і ви любите, коли вас гідно оцінюють. Але при цьому у вас є самолюбство і гордість, ви не любите поступатися і робите це лише в силу сформованих безвихідних обставин.

Силует 2

Зовні вас сприймають, як оптимістичну, сильну і впевнену в собі людину. Всім здається, що будь-яка складність вам не страшна. Ви завжди тримайте себе в руках, проявляючи просто зразок самовладання навіть у найскрутніших ситуаціях. Іноді колегам здається, що ви байдужі і невразливі. Насправді, в душі ви зовсім інша людина.

Ви дуже вразливі, сприйнятливі, часто жертвуєте власними інтересами заради інших. При цьому ви все намагаєтесь зробити так, щоб ніхто нічого не помітив (ні вашого смутку, ні відчаю). Часто така поведінка стає причиною вашого поганого настрою і навіть нездужання.

Силует 3

Люди сприймають вас, як справжнього лідера. Ви неймовірно розумні, розважливі, на вас можна покластися. Всі це знають, тому поспішають до вас за захистом і порадами. Ті колеги, які вас погано знають, можуть триматися подалі, оскільки думають, що з вами потрібно дотримуватися дистанції і субординації (попросту вас побоюються).

Внутрішньо ви дуже ранима і м’яка людина. До людей ставитеся вибірково, рідко кому відкриваєте душу, тому у вас не так багато друзів. Завдяки своїй прагматичній і корисній ліні, придумуєте розумні речі і пристосування. Дуже дорожите відносинами з друзями і родичами, правдиві і справедливі. На вас завжди можна покластися, оскільки ви послідовні і відповідальні.

Силует 4

Зовнішнє враження – це інтроверт, який не дуже любить контактувати з людьми і вважає за краще триматися від них подалі. Ви можете здатися дещо байдужими і холодними. Але внутрішньо ви зовсім інша людина.

Ви перфекціоніст, вас долає прагнення до досконалості, і ви до себе дуже вимогливо ставитеся. Ви намагаєтеся знайти однодумців, але вам це коштує великих зусиль. А все тому, що ви відкриваєте свою душу виключно тим, кого дуже добре знаєте. Але якщо на вашому шляху з’являються люди, які зможуть вас пізнати ближче, ви зробите все можливе, щоб вони були щасливі, і ваша дружба стала довготривалою.

джерело

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *