ЯКЩО І В 55 ТИ ХОЧЕШ ВИГЛЯДАТИ НА 35, ПОТРІБНО КОЖЕН ДЕНЬ ПИТИ ЦЮ СУМІШ ПО 1 ЛОЖЦІ

Хочете дізнатися рецепт дивовижного засобу, який поверне вам молодість? Ви будете виглядати приголомшливо вже навіть після одного курсу! Рецепт перевірений багатьма жінками і зібрав тисячі захоплених коментарів! Досить пити по 1 ложці в день дуже смачної суміші і молодіти з кожним днем.

Ефект приголомшливий! Якщо вживати регулярно (2 рази на рік, курсами), то в 45 будете виглядати на 30 і загальний тонус організму теж буде відповідати цим параметрам. І ще … .в перервах пийте чай з коренем імбиру, хоча б один раз в день.

Один курс – це поки не використовуєте весь склад нижче наведеного рецепта:

  • 100 мл. лимонного соку
  • 200 грам меду.
  • 50 мл. оливкового масла

Приймати 3 рази на день перед їжею, десь за 15 – 20 хвилин. Після того як ви з’їсте весь засіб – робите перерву приблизно на півроку. У цей час потрібно пити чай з імбиром по цьому рецепту:

  • 0.5 чайної ложки натертого імбиру
  • залити 200 мл окропу
  • додати лимон за смаком.

Хто не може пити без нічого, можна з сухофруктами або мармеладом, рахат-лукумом, АЛЕ підсолоджувати ЦУКРОМ ЧАЙ НЕ МОЖНА!

 

Згодом, як звикнете, дозу імбиру можна збільшити до 1 чайної ложки. Зазвичай еліксир приймають в березні і жовтні-листопаді.

Це допоможе вам відновити здоров’я і молодість! Ви самі побачите, що стали краще виглядати, з’явилася бадьорість і бажання працювати! Навколишні теж помітять зміни і осиплять вас компліментами!

Будьте красиві і здорові!

Джерело:intermarium.news

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *