Збережіть на сторінці. Це скандальне відео з Гройсманом видаляють. Він там такого наговорив (ВІДЕО)

Українська влада в черговий раз наступає на свободу слова.

Відеоролик, на якому головний редактор видання “Українська правда” Севгіль Мусаєва-Боровик в ефірі політичного шоу “Свобода слова” ставить “незручні” запитання прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману, телеканал ICTV вилучив зі свого каналу в YouTube під тиском з Кабміну

Про це пише на сторінці в Facebook заступник генерального директора першого кримськотатарського телеканалу «ATR» Айжер Муждабаєв.

За словами Муждабаєва, з моменту опублікування цей ролик підкорив соцмережі і став вірусним. Всього за кілька днів монолог журналістки набрав понад 200 тисяч переглядів.

“Навряд чи доводиться сумніватися в тому, що телеканал, що належить олігархові Пінчуку, видалив популярне відео не по своїй ініціативі, а під тиском з Кабміну.

Це один з тривожних прикладів того, що “свобода слова” в країні – знову в лапках”, – підкреслює журналіст.

На його думку, це лише в черговий раз підкреслює, що при владі в Україні перебувають люди, які побоюються будь-якої критики і допускають будь-які методи боротьби з нею, в тому числі найгрубіші і неефективні.

У той же час, на каналі ICTV в YouTube все ще розміщений ролик з діалогом Мусаєва і Гройсмана під заголовком «Гройсман: Українські громадяни відчують на собі позитивні зміни» – він набрав більше 15 тисячі переглядів. На сайті телеканалу і на каналі в YouTube також розміщені повні версії передачі.

Джерело

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *