Знакомый недавно ездил в Турцию на отдых, впервые за 5 лет войны. В Донецк он невъездной, ибо записан как агент ЦРУ-Моссада-Ми-6-сбУ-ГУР и так далее…

Знакомый недавно ездил в Турцию на отдых, впервые за 5 лет войны. В Донецк он невъездной, ибо записан как агент ЦРУ-Моссада-Ми-6-сбУ-ГУР и так далее. Но и возвращаться в принципе некуда : дом разбит артиллерией еще в 14-м году невидимой российской армией.

Хлопец с семьей жили в районе жд вокзала Донецка, в достатке и благополучии. Был полностью обставлен свой дом, семья ни в чем не нуждалась. Но, благодаря рф, семья выезжала полями с одним чемоданом в руке, ибо шансы быть православно пристреленным и прикопанным близились к 100%. Вся семья — коренные Дончане, а не потомки ватанов, приехавших эшелонами из е*еней рф .

Но вернемся к Турции. Итак, семья, муж и жена поселились в одном из турецких отелей и встретили кого? Правильно, русских туристов. Глава семейства понял, что на территории отельного комплекса именно русские очень просто — так как он ходил в футболке с Тризубом, некоторых людей типало и дергало так, как будто они увидели взасос целующихся сталина с лениным.

Абсолютные ватники отсеклись сразу — когда Дончанин заговорил с ними на Украинском, у тех с ходу пошла пена изо рта и крики, мол зачем вы меня провоцируете? Дончанин спросил как именно он провоцирует: тим, що звернувся на Державній мові до відпочиваючих, чи тим, що на футболці Тризуб ? В ответ было шипение и вонь про недобитых биндеровцеф.

Но были еще те туристы из рф, которым было интересно поговорить с чуваком с Тризубом на футболке. Разговор особо не получался ни с кем, ибо переселенец видел войну не по тв. Коротко опишу сейчас впечатления человека от общения с теми русскими, с которыми как бы можно строить диалог.

Українську мову росіяни прекрасно розуміють. Крапка. Хто просить з росіян спілкуватися з ними на російскій, той підло бреше. Все вони розуміють, не ведіться.

Чому росіяни не їдуть в окупований ними ж Крим? Дорого, су*а + сервісу нема ніякого, в Турції виходить дешевше. Кримський міст — це звісно добре, проте нема сенсу платити за сервіс типу «мінус 5 зірок» шалені гроші.

В кого не плюнь з росіян, всі проти путіна. Але росіяни не погані, то «палітікі пасорілі нас». Коли кажеш їм, що їх бездіяльність та мовчання — це співучасть у злочині, то тобі відповідають, шо ти не розумієш і т д.

Як проходять вибори в місті Тула. Спочатку ти, коли ідеш на вибори, дзвониш начальнику. Прийшов на вибори — теж дзвониш, кажеш шо прийшов на вибори. Зайшов в кабінку, проголосував? Фоткай бюлетень, придурок, і відправляй фото начальнику, інакше можеш отримати купу проблем якшо не ти, то твої діти, які вчаться десь і можуть бути відраховані. Ну або хтось з твоїх родичів буде мати неприємності.

Аргументи від переселенця, мов навіть у самому Донецьку люди голосували проти партії регіонів та януковича — не аргументи для росіян: «Ти нє панімаєш, нам жить в етай странє » і так далі.

Всі розмови про політику, навіть на курорт і- пошепки або надзвичайно тихо. Затурканість та зашуганість часів срср вже сидить в головах росіян. Аргумент говорити пошепки — мало хто може нас почути? Я в тюрму не хочу.

Крим Ваш. Так, росія негарно вчинила, коли окупувала Крим, це не по-сусідськи. Проте… Проте ти не розумієш, що в рф відбувається, тому закрий рот. Знаєте, як протестують проти режиму путіна росіяни? Прохання не сміятися голосно, ніби кабзон знов помер. Розказую: в Тулі вважається ну дуже сміливим вчинком взяти лікарняний, щоб не піти на так звані вибори. Все. Як на мене, то якби орден за боягузство видавали в Тулі, то ніхто не прийшов би його забрати, бо страшно шпз*ц.

По темі підняття пенсійного віку і так званих протестів у немитій взагалі бардак. Протести були, але… В основному на кухнях були, ти не розумієш і т. д.

Чому дивляться на те, як лупцюють дітей і знімають то все на телефони? Ти не розумієш, в нас не по 8 життів і так далі. Приводиш приклад побиття студентів в Києві і реакцію людей — очі вниз, мукання та бекання у відповідь.

Багатьом держслужбовцям ну дуууже не подобається політика влади. Проте не хочеться чимось ризикувати, а саме стабільністю — у великої кількості людей кредити і т д. Тобто: хай прилетить бетмен, зробить за нас революцію, а ми тим часом кредити будемо платити + ти не розумієш і т. д.

Абсолютний шок для росіян — це те, що людина з Донецька принципово спілкується з ними Українською. Це не передати словами, це потрібно тупо бачити. Коли ти починаєш тикати в обличчя росіянам фото будинку до війни і після того, як прийшли мишебраття в Донецьк, всі ніби співчувають.

Проте, коли людина каже: » дивись, в мене в селищі стояли омськ, ростов, кострома, які стріляли тупо по Донецьку, імітуючи удар всУ у відповідь», думки росіян одразу ж різняться: хтось каже шо то неможливо і що нема доказів, а хтось каже шось по типу — бідося яка, я ж не знав-не бачив-не чув-не в курсі. Чесно, я не знаю як людина не втрималась дати по пиці тим, хто за 5 років війни називає чорне білим, це треба мати сталеві нерви.

Майдан на росії неможливий в принципі, судячи з тих, хто відпочиває з Турції. Основний лейтмотив, що за росіян має хтось інший зробити революцію — у нас саджають за грати через лайки та репости + ти нє панімаєш. Коли кажеш, що система б умилась, коли одному дають термін за репост, а на наступний день цей же репост зроблять 150 тисяч людей, а тюрем елементарно не вистачить — не аргумент. Треба платити вчасно по кредитам, а бетмен хай все зробить.

Хто дивиться зомбоящик? Ніхто не дивиться, всі прогресивні, знають шо таке Гугл і т. д. Проте рейтинги соловйов-тв зашкалюють. Починаєш допитуватися за тв — виявляється таки дивляться, зовсім трохи. Аргумент дивитися брехню — ну что мнє вообщє тєлєвізор тогда нє сматрєть?.

Кажеш: » ну не можна пити отруйного джерела і самому не отруїтися», а у відповідь — ти нє панімаєш …

Коротше кажучи, переселенець з окупованого рф Донецька, який бачив на власні очі іхтамнєтов, військову техніку з супермаркетів та наволоч з рф у себе в місті, яка зробила його сім’ю бомжами, зробив простий висновок: не буде ніякого бєссмислєнного і бєспощадного бунту в рф, рабство в росіян в крові. Скоріше бездомні собаки на вулицях вивчать суахілі, ніж населення рф повстане. Росіян все задовольняє, вони готові так жити і терпіти будь-що. Аби кредити платити вчасно і шоб зарплату платили.

Мораль. Раби — вони і в Африці раби. Мені нема чого додати.

Ф@шик Донецкий

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *