9 можливостей бюстгальтера, про які знають лише деякі дівчата

Бюстгальтер — найважливіший елемент гардеробу будь-якої жінки. Він з нами практично кожен день, від нього залежить наш настрій і впевненість у собі.

Тутка зібрав поради, як відчувати себе комфортно під час носіння цього предмета білизни і використовувати його на всі сто.

Щоб бюстгальтер не сповзав

Буває, що бюстгальтери без бретельок сповзають на живіт або погано тримають груди, і це дуже дратує. Прикріпіть бретельку до задньої частини бюстгальтера, пропустіть її під грудьми і закріпіть на задній частині з іншого боку — тепер бюстгальтер залишиться на місці, щоб ви не робили.

 

Таємниця ідеального пуш-ап

Цей прийом добре підходить для виходу в світ або фотосесії. Приклейте самоклеючі чашки не у звичному горизонтальному положенні, а по діагоналі, знизу і збоку від кожної з грудей.

Якщо бретельки натирають

Використовуйте спеціальні силіконові подушечки, які закріплюються на бретельки і не дають їм натирати шкіру. А взагалі, натираючі лямки — ознака того, що пояс бюстгальтера розтягнувся і все навантаження дістається бретелькам.

Зручніше зробити сукню без бретельок

Підібрати бюстгальтер до сукні без бретельок, та ще й з відкритою спиною — справа не з легких. Чудовий вихід — відрізати у бюстгальтера передню частину і пришити її прямо до ліфа сукні.

Як відрегулювати натяг бретелей

Запам’ятайте: при оптимальному натязі під бретелькою можуть поміститися два пальці, складені один над іншим. Тепер регулювати бретельки простіше простого!

Щоб підняти груди

Якщо ваш бюстгальтер вже погано тримає груди або вам хочеться підняти їх побільше, перехрестіть бретельки на спині.

Як удосконалити ганчірковий бюстгальтер

Така білизна виглядає вишукано, до того ж воно зручна і м’яка, адже в ній немає кісточок і гумок. Але вона зовсім не додає об’єму грудям. Щоб вирішити цю проблему, покладіть в ліф вкладки від купальника. Можете закріпити їх скотчем для одягу.

Якщо сорочка настовбурчується на грудях

Відома проблема власниць пишних форм. Щоб не підставляти свої груди під погляди сторонніх, скріпіть краї сорочки між гудзиками двостороннім скотчем для одягу.

Як зручно зберігати бюстгальтери

Відмінний спосіб організувати зберігання бюстгальтерів — просто повісити їх на звичайну вішалку для одягу. Так вони не втратять форму і завжди будуть під рукою.

Джерело:tutkatamka.com.ua

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *