Авaков Проpокував Пyтіну Грандiозний Провал! Ось Що Буде В Пеpші Години У Разі Втоpгнення

Боєздатність російської армії нижча, ніж українська, і у разі вторгнення будуть величезні втрати. У разі вторгнення в Україну російська сторона зазнає величезних втрат. Про це в Telegram-каналі написав ексглава МВС Арсен Аваков.

Він зазначив, що боєздатність української армії набагато краща, ніж російська.

«У перші ж години вторгнення Росія зазнає колосальних втрат. Я бачу всі ці схеми і ці карти розташування БТГр. Я чітко розумію, що навіть якщо вони діятимуть за найгіршим сценарієм, – це одночасно підуть з усіх боків, то до ранку ми будемо налічувати сотні загиблих російських солдатів та десятки розбитих танків та бронетехніки», – зазначив він.

За словами Авакова, порівняно з 2014 роком Україна стала набагато сильнішою та боєздатною, до того ж, іноземні партнери передали Джавеліни.

Також він зазначив, що найголовніше, що Україна не йде в наступ, ми на своїй землі і якщо раптом хтось думає, що це прогулянка, геополітичні шахи – ці шахи дуже відгукнуться.

«Російське суспільство не готове до таких втрат. Стверджую, що Путін зіткнеться з таким рівнем складності, про який він не думає. Російський народ не заслуговує на такий диктат, як влаштував Путін», – сказав Аваков.

Нагадаэмо, 26 січня до аеропорту «Бориспіль» прибула військова допомога зі США. Штати передали Україні 300 протитанкових ракетних комплексів «Джавелін».

До того ж, в Україну відправлять п’ять тисяч німецьких касок. Поки невідомо, чи це будуть нові чи старі каски німецької армії. У Бундесвері від бойового шолома М92 роками поступово відмовлялися та замінювалися на новіші моделі.

Незабаром США хочуть відправити до Європи тисячі військових. Президент США може ухвалити рішення найближчим часом. Частина військових у такому разі буде перекинута зі США, а решта — з інших частин Європи. Наразі жоден з розглянутих варіантів не передбачає відправлення військових до України.

Зазначимо, що напередодні до України прибув британський спецназ з новою партією зброї.

Джерело

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *