Частину України заливатимуть дощі: синоптики дали детальний прогноз на початок тижня.

Початок нового тижня в Україні відзначиться рясними дощами в різних регіонах. Температура повітря триматиметься вище нуля, лише вночі подекуди може опуститися до -3.

Таким прогнозом поділилися синоптики Українського гідрометцентру. Зокрема, вдень у понеділок, 21 лютого, опади накриють західну частину України. Стовпчики термометрів покажуть +8+10 градусів, а вночі +1+3. Вітер – південний, 5-10 м/с.

На решті території країни триматиметься ясна погода, повітря прогріється до +10 градусів вдень, на півдні – до +11, однак вночі ще буде прохолодно. Зокрема, у східних областях очікується -1-3 градуси за Цельсієм, у решті регіонів від 0 до -2.

21 лютого опади накриють західну частину України

Також 21 лютого у західних областях очікуються пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий).

Відео дня:
21 лютого у західних областях очікуються пориви вітру 15-20 м/с

У вівторок, 22 лютого, сніг з дощем та дощ накриють прктично всю територію країни, окрім Харківської, Луганської та Донецької областей. У західних регіонах країни стовпчики термометрів покажуть +4+8 градусів, вночі -1+2. У решті областей +7+11 градусів, вночі +1+5 за Цельсієм.

22 лютого сніг з дощем та дощ накриють прктично всю територію країни

У середу, 23 лютого, опади не залишать у спокої західні території країни – там йтиме мокрий сніг з дощем. Стане дещо прохолодніше – від +2 до +5 градусів, та вночі -3+2. Вітер західний 7-12 м/с.

Також дощі можливі на сході – у Харківській, Донецькій, Луганській та Запорізькій областях. Стовпчики термометрів там піднімуться до +11, вночі +3+6 градусів.

У північних та центральних областях буде хмарно з проясненнями, істотних опадів не очікується.температура повітря +3+6, вночі 0+4. І тепліше буде на півдні країни, де стовпчики термометрів вдень піднімуться до +9, вночі – від +2 до +5.

Опади не залишать у спокої західні території країни

Нагадаємо: раніше в Укргідрометцентрі повідомили, що погода в Україні у понеділок, 21 лютого, буде ясною та сонячною у більшості регіонів, але не обійдеться і без опадів. Водночас місцями вітер досягне штормових значень. Невеликі морози можливі лише вночі, а вдень суттєво потеплішає

Джерело:bbc-ccnn.com

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *