День шести двійок: що потрібно зробити 22.02.2022, щоб залучити удачу і гроші

Цього року самій енергетичної зарядженої датою вважається магічний день шести двійок-22.02.2022. Деякі астрологи стверджують, що комбінація з шести двійок – це не просто сама «сильна» дата в році, але і найбільш значуща дата століття.

В астрології такі дати називають “паліндромами” і читаються вони однаково в обидві сторони. Вона унікальна ще й тому, що випадає на вівторок – на 22 місячну добу і 2 день тижня.

Що означає 22.02.2022?

“Парад” двійок може зробити цей день неймовірно вдалим. Нумерологи запевняють, що число 2 відповідальне за любов, примирення і гармонію у відносинах. У цей день, в першу чергу, збудуться бажання тих, хто давно мріяв знайти особисте щастя або зустріти любов. Вважається, що двійка – символ золотої середини і мудрості. Також в цей день можна сміливо знайомитися з новими людьми в пошуках «другої» половинки». Не виключено, що зв’язки, які будуть зав’язані в день «шести двійок» будуть найміцнішими і довговічними.

Що можна робити в цей день?

Це відмінний час для нових починань, весіль, заручин, зміни місця проживання або відкриття власної справи. Цей день потрібно провести максимально спокійно і уникати конфліктних ситуацій і сварок. Рекомендується помиритися з дорогими серцю людьми і забути старі образи.

Загадуємо бажання в день ” шести двійок»

У цей день можна скласти “карту бажань” і велика ймовірність того, що всі вони збудуться. Чим детальніше ви візуалізуєте мрію, тим швидше вона втілиться в реальність. Важливо: загадуючи бажання, не можна говорити ” я хочу, щоб…”.

Джерело:merezha.co

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *