Дзеркальна дата 22.02.2022: що сьогодні небажано робити

У вівторок, 22 лютого, на календарі унікальна дзеркальна дата – 22.02.2022. Вона читається однаково в обох напрямках, тому це ще й дата-паліндром, що зустрічається дуже рідко.

Астрологи наділяють такі дні особливим впливом на долю та кажуть, що сьогоднішній “День шести двійок” може принести масштабні зміни. Енергію двійок посилить ще й те, що це 22-й місячний день, а також вівторок – другий день тижня.

Що ж рекомендують астрологи? Дотримуватись певних правил та загадувати бажання, адже завдяки енергії дня є великі шанси, що вони збудуться.

Що сьогодні небажано робити

Сваритись, конфліктувати, бажати зла, лаяти себе, згадувати старі образи. Все зло позначиться, як у дзеркалі, і повернеться до того, хто його сіє. А думки матиму тенденцію матеріалізуватися. тому погані прогнози та побоювання можуть здійснитися.

Що добре робити

Думати позитивно, налагоджувати стосунки, миритися, починати нові відносини, запускати бізнес, нові проекти, визнавати почуття, загадувати бажання, будувати плани, робити пропозицію про заміжжя.

Будь-яке прийняте рішення може позначитися на вашій долі, так що намагайтеся приймати їх у спокійному стані і з позитивними емоціями.

Як загадувати бажання

Дзеркальний день сприятиме виконанню бажань, досягненню важливих цілей, здійсненню планів.

Він максимально підходить для того, щоб розписати свої плани, визначитися, в якому напрямку рухатися, зрозуміти, які у вас головні орієнтири, цінності, прагнення та бажання.

Для досягнення конкретного бажання астрологи радять максимально точно його продумати та сформулювати. Відчути всю його силу. А потім записати, чого ви хочете.

Важливо, що Всесвіт допомагатиме їм виконатися, тільки якщо це ваші справжні бажання, засновані на ясному розумінні, хто ви і чого насправді хочете. Якщо ж це помилкові мотиви на користь суспільству або нав’язаним стандартам, засновані на страхах, то вони, на жаль, не здійсняться.

Також здійсняться тільки ті задуми, які самі по собі чисті та добрі і стосуються лише вас. Бажати за іншу і замість іншої людини не вдасться.

джерело:merezha.co

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *