“Господи! як же це?! Ну це ж неможливо”така молода… Боже , як шкода!”: Щ0йно обірвалося життя відомої актриси-красуні…

Раптово пішла з життя зірка російського кінематографа Євгенія Брік, яка зіграла в “Оптимістах” та “Йолках” – що відомо про трагедію.сьогодні, 08:57

Євгенії Брик не стало 10 лютого. Про смерть 40-річної актриси в Facebook повідомила письменниця й кінодокументалістка Катерина Гордєєва. За її словами, причиною трагедії стала хвороба.

Брік не хотіла, щоб хто-небудь знав про недугу, додала Гордєєва. Чим саме хворіла актриса, журналістка не розкриває.У Брік залишилася дочка Зоя і чоловік Валерій Тодоровський, сценарист і продюсер.”Їм співчуття і величезне співчуття. І сил. Тому що тепер треба буде вивчитися жити без Жені. Світла пам’ять”, – підсумувала Гордєєва.

Останнім часом актриса мало з’являлася на публіці, також неактивно вела свій Instagram-блог. Крайній пост датований серединою грудня минулого року.

У підписі Брік поділилася своєю мрією “телепортуватися” в Петербург, в “його -12”.

Користувачі Мережі оплакують Євгенію Брік: “господи! як же це?! ну це ж неможливо”; “Боже мій, як шкода! Сил рідним і друзям і світлої дороги дружині…”; “Боже! Яке горе! Світла пам’ять! Мої співчуття родині та друзям”.

Відзначимо, Євгенія Брік знімалася в кліпах, фільмах і серіалах. В її кіно-скарбничці: “Марш Турецького”, “Каменська”, “Лещата”, “С.С.Д.”, комсомолка Катя в “Стилягах”, вчителька німецького Кіра в “Географ глобус пропив”, “Відлига”, “Йолки 1914”, “Оптимісти”, “Садове кільце”.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *