Маcова загuбель сотень російськuх військовuх на Сіверському Дінці ш0кувaлa російську аудиторію – ISW

Інтернет видання Блискавка із посиланням на ISW повідомляє Провальна спроба перетнути річку та загибель сотень російських військових стала важким ударом для російської аудиторії . Розгром значної частини російської мотострілецької бригади , яка 11 травня спробувала форсувати Сіверський Донець , шокувало відомих російських військових журналістів та блогерів . Провальна спроба перетнути річку та загибель сотень російських військових стала важким ударом для російської аудиторії .

Про це повідомляють інформаційні агенції з посиланням на аналітичну доповідь американського Інституту вивчення війни Експерти інституту зазначають , що чи не вперше за час війни російські журналісти та блогери почали відкрито коментувати некомпетентність та великий провал російської армії на аудиторію у сотні тисяч російських передплатників . ” Знищення значної частини російської мотострілецької бригади шокувало відомих російських блогерів . Спроба форсування річки показала приголомшливу відсутність тактичного сенсу , оскільки супутникові знімки показують знищені російські машини , щільно скупчені на обох кінцях зруйнованих понтонних мостів . машин зосередженими ударами ” , – зазначають експерти інституту . Аналітики ISW зазначають , що російська.

Аналітики ISW зазначають , що російська спільнота блогерів та військових експертів до останнього часу намагалася не помічати великих невдач , проте минулого тижня ситуація повністю змінилася . Вони відкрито висловлюють занепокоєння сліпому поступу лінії російської пропаганди , що заважає їм зрозуміти , яка ситуація на Фронті для Росії насправді . Більше того , за словами експертів інституту , знищення мотострілельних частин російської армії під час форсування річки також може серйозно підірвати зусилля Росії щодо ізОЛЯЦІЇ Сєверодонецька та Лисичанська з півночі . Аналітики ISW наголошують , що окупаційні війська РФ протягом останньої доби не намагалися здійснювати наступ у цьому районі .

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *