Нас почули! Великий обсяг допомоги – їм важко повірити. Атакуватимуть маршрути!

У США вважають, що Росія буде атакувати маршрути, якими перевозять озброєння для Збройних сил України.

Про це заявив представник Пентагону, пише CNN.

За його словами, росіяни можуть спробувати зруйнувати мости, дороги, рейси, якими в країну доставляють зброю і боєприпаси. Раніше вони не часто завдавали ударів по таким цілям.
У Пентагоні впевнені, що таким чином росіяни нічого не досягнуть через обсяг допомоги.

Крім того, США і НАТО оцінили, що українські сили дуже ефективно використали вже надіслане озброєння проти ЗС РФ, наголосили в Пентагоні.

Нагадаємо, США планують надати ще один пакет військової допомоги Україні на суму 800 млн доларів.

Новий пакет щодо допомоги може бути затверджено упродовж найближчих 36 годин.
Президент Джо Байден, відповідаючи на запитання журналістів, зауважив, що США планують надіслати в Україну більше артилерії.

Посадовець з Білого дому додав, що новий пакет може бути затверджено упродовж найближчих 36 годин, хоча інший представник адміністрації американського лідера зазначив, що конкретні терміни не визначено, але рішення може бути ухвалено найближчими днями.

Очікується, що новий пакет допомоги від США також оцінюватиметься в таку саму суму. Якщо його ухвалять, то розмір допомоги, яку Америка від початку вторгнення Росії на території нашої держави надала Україні, досягне 3,4 млрд доларів.

Варто зазначити, що бойові літаки, про які просив офіційний Київ, вже в Україні. Сюзники допомогли відремонтувати наші винищувачі і поставили додаткові – повідомив речник Пентагону, не уточнивши, хто саме це зробив. Але тепер український повітряний флот більший, аніж два тижні тому резюмували в оборонному відомстві США.

джерело:korupciya.com

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *