Не сьогодні – завтра ми будемо свідками сенsацiйнuх подій: у Москві nочuнається nеревоpот після розrрому армії РФ біля Білогорівки – Жданов

Інтернет видання Блискавка із посиланням на “ Україна 24 ” повідомляє Вiйськовий експерт Олег Жданов розповів про два можливі сценарії державного перевороту в Росії .

Розгром п’ятої понтонної переправи російських військ через річку Сіверський Донець біля населеного пункту Білогорівка на Луганщині став тригером для процесів у Росії , які можуть закінчитися державним переворотом .

Суспільство в РФ починає вимагати розкриття імені тієї людини , яка планувала цю провальну операцію з численними втратами .

Таку думку озвучив військовий експерт Олег Жданов в ефірі телеканалу ” Україна 24 ” ” Суспільство починає розплющувати очі , суспільство ставить дедалі більше запитань : де перемоги , що ми там три місяці робимо , чому стільки вбитих ” , – заявив аналітик .

У зв’язку з цим співрозмовник бачить два можливі сценарії держперевороту в РФ : загрозу чинному режиму в РФ в особі президента Володимира Путіна можуть становити або військові , або спецслужби . ” Невдоволення назріває . Як воно виллється і у що воно виллється , це дуже цікаве питання : чи очолять старші офіцери якусь змову чи протестний рух із Міністерства оборони , чи це буде тихий переворот із ФСБ .

Варіантів уже назріває як мінімум два ” , – наголосив експерт .

джерело:bestbomb24.info

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *