Перемога близько! ЗСУ ліквідували найкращого російського снайпера! Все буде Україна!

Збройні сили України ліквідували командира відділення стрілецької роти снайперів Сергія Царькова.

Про це повідомив радник голови МВС Антон Геращенко.

«РосЗМІ повідомляють про загибель під час «спецоперації» в Україні командира відділення стрілецької роти снайперів Сергія Царькова із міста Борзя Забайкальського краю. Пишуть, що він був постійним учасником та призером міжнародних армійських ігор у конкурсі «Снайперський рубіж», а також найкращим снайпером своєї бригади.

Скільки ж позбавлених життів на рахунку цього покидька, перед тим, як влучні українські військові відправили його на гальорку до кобзона?» – додав Геращенко.

У російських ЗМІ водночас уточнюється, що Царьков був 1983 року народження, з 2016 року був постійним учасником та призером міжнародних армійських ігор у конкурсі «Снайперський рубіж». Його навіть посмертно нагородили орденом.

Зазначимо:

Раніше у окупованому рашистами Мелітополі український Спротив провів вдалу операцію, в результаті якої були ліквідовані двоє високопосадових російських військових.

У ЗОВА повідомляли, що окупанти всіма силами намагаються приховати цю інформацію. При цьому 17 травня, після ліквідації високих чинів російської армії, рашисти як з ланцюга зірвалися – по місту хвилею прокотилися посилені перевірки приватного транспорту. Найімовірніше, армія рф намагалася знайти партизанів.

Тож тримаємо стрій і віримо в Сили оборони Запорізького краю. У хлопців попереду багато роботи. Але й завзяття в них теж багато. Все буде Україна! – зазначається у повідомленні.

Джерело:korupciya.com

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *