«Рубільнік переключився…» Українець знайшов пачку грошей по 500 грн і ось що зробив…ВІДЕО

Поблизу ресторану на околиці Житомира, 2 лютого, 22-річний місцевий мешканець знайшов пачку грошей, а саме 30000 тисяч гривень. Як добропорядний громадянин, чоловік зателефонував у поліцію та віддав знайдені кошти.

Джерело: Поліції Житомирської області; ЗМІ

22-річний Іван Сарафенюк повідомляє, що їхав з Бердичева і зупинився, щоб придбати кави. Неподалік ресторану у снігу молодик виявив пачку грошей. Хлопець розповідає, що спочатку хотів взяти знайдені кошти собі і накивати п’ятами. Однак швидко оговтався і почав шукати власника. Оскільки, як він вважав, що можливо хтось збирав ці кошти на операцію, тощо…

В надії знайти власника Іван поніс знахідку заправку де купував каву. Однак там про кошти нічого не знали, і порадили забрати їх собі.

В свою чергу чоловік викликав поліцію та повідомив про знахідку. Всі дії від моменту виявлення коштів чоловік знімав та транслював у соціальній мережі.

“2 лютого, увечері, після 21:00, на спецлінію «102» надійшло повідомлення від 22-річного житомирянина про знайдення значної суми грошей. На місце події прибули патрульні, а згодом і слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції №1.

Заявник розповів слідчим, що поблизу одного з ресторанів на околиці міста випадково знайшов у снігу пачку грошей. Поліцейські зафіксували усі обставини та вилучили кошти. Нині тривають заходи для встановлення їх власника, у тому числі вивчення відеозаписів з камер спостерження.

Тож той, кому належать ці гроші, може звернутись до Житомирського відділу поліції №1″, – повідомляють у поліції Житомира.

У Бердичівському міськрайонному суді Житомирської області зазначають, що молодик вчинив не лише за веління совісті, а й закону.

Оскільки відповідно до статті 337 Цивільного кодексу України, особа, яка знайшла загублену річ, зобов’язана негайно повідомити про це особу, яка її загубила, або власника речі і повернути знайдену річ цій особі.

Якщо ж власник або його місце перебування невідомі, то особа, котра знайшла чужу річ, ЗОБОВ’ЯЗАНА заявити про знахідку Національній поліції або органу місцевого самоврядування.

Джерело

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *