Самогубство? ДБР видали все: правда викрилась – що з Рябчуком? Офіційна інформація – що відомо!

Державне бюро розслідувань спростувало чутки про самогубство Артемія Рябчука, підозрюваного у масовому розстрілі на Південмаші у Дніпрі. Про це пресслужба ДБР повідомляє у Telegram.

Сьогодні в інформаційному полі поширюється чутка щодо  самогубства Артемія Рябчука, якого підозрюють у розстрілі військовослужбовців Нацгвардії у Дніпрі. Дана інформація повністю не відповідає дійсності. Підозрюваний перебуває під вартою, його життю і здоров’ю нічого не загрожує, – йдеться у повідомленні.

У ДБР заявили, що робиться усе можливе, аби якнайшвидше завершити досудове розслідування у цій резонансній справі і притягнути винних до відповідальності. Також у Бюро закликали журналістів користуватись офіційною інформацією та не поширювати фейки.

Раніше підозрюваному в стрілянині Артему Рябчуку обрали запобіжний захід — 60 днів тримання під вартою в слідчому ізоляторі без права внесення застави.

Відповідне рішення 28 січня пізно ввечері ухвалив Кіровський районний суд Дніпра. Виступаючи в суді, Рябчук заявив, що визнає свою провину.

Мені щиро жаль тих людей, яким я завдав болю своїм вчинком. Я винен і повністю усвідомлюю свою провину. Мені важко згадувати той час. Моє єдине бажання — не відправляйте мене на гаупвахту, а в слідчий ізолятор, — сказав Рябчук.

За словами його адвоката, обвинувачений не хоче повертатися до того місця, «де над ним знущалися».

Нагадаємо, що в ніч на 27 січня в Дніпрі сталася стрілянина заводі «Південмаш». Солдат-строковик Нацгвардії з автомата Калашникова убив п’ятьох людей і стільки ж поранив. Глава МВС також запевнив, що якщо факти «дідівщини» або інші прояви нестатутних взаємовідносин чи інших порушень підтвердять, посадовців покарають.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *