Шок! У всіх невдачах армії РФ винен Путін! Диктатор особисто ухвалює оперативні та тактичні рішення на рівні полковника

Британські експерти за даними своєї розвідки зазначають, що Путін допомагає визначити пересування сил на Донбасі. Для цього він тісно співпрацює з генералом Валерієм Герасимовим, який є командувачем російськиими збройними силами.

“Ми вважаємо, що Путін і Герасимов беруть участь у прийнятті тактичних рішень на рівні, який зазвичай очікується від полковника чи бригадира”, – цитує The Guardian військовий джерело.

Бригадир – старше офіцерське звання у британської армії. Бригадир звання старший за звання полковник, але нижче за звання майора-генерала. Хоча схоже звання бригадний генерал у багатьох інших країнах є генеральським званням, у британської армії його відносять до рангів польових офіцерів.

Полковники в армії США і бригадири в британській армії зазвичай командують бригадою, що складаються з кількох батальйонів, останній з яких еквівалентний найменшому оперативному підрозділу в російській армії.

Жодних додаткових подробиць, які б підтвердили цю заяву, не було, хоча й передбачалося, що оцінка тісної особистої участі Путіна була заснована на отриманих розвідданих.

Тож, з огляду на те, що Путін допомагає визначити переміщення російських окупаційних сил, саме з ним може бути пов’язаний розгром російської армії, який спричинив чималий резонанс та надзвичайну хвилю обурення навіть усередині російського суспільства. Йдеться власне і про невдалу спробу окупантів переправитися через річку Сіверський Донець біля Білогорівки. Закінчилося все тим, що українські війська знищили понад 70 одиниць військової техніки ворога. За підрахунками експертів, це втрати як мінімум одного батальйону техніки.

Водночас експерти підкреслюють, що російська армія поводиться не дуже професійно у війні проти України. І тут йдеться не лише про залучення Путіна, який взагалі мав би займатися іншими питаннями, аніж поринати в повсякденну діяльність армії на фронті.

До того ж, російські військові діють більш зверху вниз, ніж західні, з інструкціями, які зазвичай надсилаються генералам на місцях.

Офіцери на нижчих рівнях мають мало можливостей проявити себе, очікуючи на згоду від вищого керівництва. Але для цього треба, щоб російські генерали були ближчими до лінії фронту, що теж досить не типово. Саме цим пояснюється, що українським силам вдалося знищити від 8 до 10 російських генералів, що підтвердила американська розвідка.

джерело:korupciya.com

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *