Терміново! Визволення захисників Маріуполя: шокуюча заява від Арестовича. У людей є шанс!

Українська влада пропонує представникам Росії провести перемовини біля “Азовсталі”.

Не дивлячись на заяви президента РФ Володимира Путіна, російські війська продовжують, штурмувати “Азовсталь” у Маріуйполі, де, окрім захисників міста, ховаються і мирні мешканці, зокрема, діти.

Радник Офісу президента Олексій Арестович у своєму традиційному зверненні 24 квітня повідомив: “Ми запропонували росіянам провести спеціальний раунд перемовин прямо біля стін “Азовсталі”, викликати наших російських візаві на перемовини, щоб домовитися про негайне припинення вогню, надання гуманітарних коридорів і звільнення або обмін наших військових на всіх військовополонених РФ”.

Він додав, що наразі українська сторона очікує відповіді від РФ.

Додамо, що у Маріуполі ситуація залишається складною.

Противник попри заяви військово-політичного керівництва продовжує зосереджувати зусилля в районі оборони українських військ на заводі Азовсталь.

“Дуже складною ситуація залишається в місті Маріуполь, де противник попри заяви їх вищого військово-політичного керівництва Росії на рівні президента і міністра оборони РФ продовжує зосереджувати зусилля в районі оборони наших військ на заводі Азовсталь. Зранку там працює авіація противника, дальня авіація, стратегічні бомбардувальники, артилерія противника”, – розповів Олексій Арестович.

Він також додав, що ворог зосереджує наземні сили для того, щоб просуватися вперед, поки наші військові в неймовірно складній обстановці тримають оборону.

«Нагадую, що наші війська захищають там і цивільних людей, яких понад 100 — літніх і малих дітей, які перебувають в укріпленнях під захистом наших сил на заводі Азовсталь», – додав радник голови ОП.

Нагадаємо, що з Курської до Бєлгородської області ворог планує переміщення зенітно-гарматного дивізіону.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *