Тіна Кароль не змогла стримати сліз, звертаючись до українців: «Такого не повинно бути!»

Як повідомляє Politeka.net, популярна українська співачка Тіна Кароль не змогла стримати сліз і висловилася з приводу того, що відбувається в Україні. На другий день після нападу Росії, артистка слізно звернулася до всіх, хто бачить її сторіс і може поширити інформацію.

«Будь ласка, всі, хто дивиться мене-поширіть інформацію! Я хочу закликати всіх вас! Будь ласка, бережіть себе в ці два дні, я пишаюся нашими чоловіками. Дівчата, жінки, не виходьте нікуди.

Зрозумійте, ви не заслужили бути в такому ізольованому світі! Ми вистоїмо, ми сміливі, але ми будемо відкриті! Я хочу звернутися до всіх, що чує. Росіяни, такого не повинно бути!» — у сльозах записала відеозвернення Кароль.

Також Леся Нікітюк висловилася про напружену ситуацію в Україні. Спочатку артистка написала, що Путін почав війну з її країною і попросила аудиторію, яка проживає в РФ, розповісти всім, що Україну і правда бомблять.

Відео дня:

«Боже, це все не сон. Доброго ранку, народ РФ, як ваша ніч пройшла, Ви спали? А ми ні! Зупиніть це, поки не пізно!» — написавши Никитюквранці в Instagram.

А вже ввечері Нікітюк зробила ще одне звернення: «ніколи не замислювалася в значенні фрази»На добраніч». І тільки тепер розумію, як цей вислів багато значить для нас. Геть з України! Геть » — пише Леся Нікітюк.

Джерело:bbc-ccnn.com

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *