“Я не хочу, щоб мій син був гарматним м’яс0м”: батько окупанта, який потрапив у полон, поскаржився, що РФ їх ​​”кинула”

Першими військовополоненими , яких українські бійці 93-ї механізованої бригади ЗСУ затримали майже відразу після вторгнення російської армії в Україну, виявилися Рафік Рахманкулов та Магомедгаджі. Міноборони РФ не надало їхнім родичам жодних даних, про затримання синів батьки дізналися з укрСМІ.

При цьому вони спочатку подумали, що це фейк, адже офіційної інформації ніхто не надавав. Про це кореспондентові “Дождя” розповів батько одного з військовополонених Рушан Рахманкулов (щоб подивитися відео, доскролльте сторінку до кінця) .

Він сказав, що готовий вести переговори з будь-якою стороною аби його сина повернули додому з полону. Найбільше батька військового обурює ставлення офіційної російської влади, яка буквально відсторонилася від цієї проблеми.

“Вони просто сказали, що вони над цим працюють. Тобто ми б і далі нічого не знали про його долю. Навіщо вони так роблять? Чому сини олігархів не служать? Я не хочу, щоб мій син був просто гарматним м’ясом, але просто так воно і виглядає”, – нарікав Рахманкулов.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *