Залужний привітав українців! Зі світлим святом Воскресіння – добро подолає зло. За нами правда і з нами Бог!

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний привітав українців зі світлим святом Воскресіння Христового, привітання він оприлюднив у  Telegram.

Світло завжди перемагає темряву. Добро долає зло. Ми обовʼязково переможемо! Адже за нами правда і з нами Бог! – підкреслив Залужний.

Він зазначив, що в історіях війн відомі випадки, коли на великі свята, як Різдво і Пасха, противники припиняли бойові дії.

Але цього не варто очікувати від нашого ворога, цинізм, жорстокість і підступність якого вразили весь світ, – застеріг Головнокомандувач.

Залужний закликав тримати стрій: «З вірою у Бога і Збройні Сили України переможемо!»

Як відомо, у неділю, 24 квітня, у християн східного обряду – свято Воскресіння Христового. Багато релігійних громад з благословіння своїх очільників ухвалили рішення про перенесення Великодніх богослужінь на вечірній, ранковий або денний час.

Зазначимо, що виконанням духовного гімну України оркестр і хор Командування Повітряних сил ЗСУ привітав українців зі святом Великодня.

Захисники повітряного простору України вітають український народ з Великоднем і бажають щастя й долі під мирним небом, яке вони самовіддано захищають! Співаки й музиканти Центру військово-музичного мистецтва Повітряних сил Збройних сил України записали цю пісню для вас, – зазначили в ЗСУ.

Наголошується, що українські захисники вміють не лише ворожі літаки збивати, але й співати чудових духовних пісень.

Джерело:korupciya.com

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *