“Била і тягала за волосся непритомну вчительку”: напали на жінку посеред класу на очах у дітей

Вчительку Марину Знахаренко із Скороходівської школи в Чутівському районі на Полтавщині побила мати одного з учнів.

“13 вересня дружина була на роботі в школі. Відпрацювала урок, почалася перерва і в цей момент до неї забігла якась жінка з нецензурною лайкою. Дружина цю жінку не знала. Говорить їй, йдіть до класу, а діти нехай вийдуть, щоб діти цього всього не чули. Поки дружина розвернулася, щоб дійти до вчительського столу, ця жінка вдарила її ззаду по голові, Марина втратила свідомість, а нападниця продовжила бити її ногами та тягати за волосся.

Дружина прийшла до тями, коли до неї почали збігатися інші вчителі. Свідками побиття стали як діти, так і вчителі. Дружину без свідомості забрала карета “швидкої”. Лікарі діагностували в неї струс мозку та вивих шийного суглобу. Їй відразу вправили його та одягли корсет”, – розповів Ігор Знахаренко, чоловік постраждалої, повідомляє Gazeta.ua з посиланням на видання “Коло“.

Лікарі оцінили ступінь тілесних ушкоджень як середньої тяжкості.

“Нападницею виявилася жінка, матір школяра, в неї не зовсім благополучна сім’я. У цієї дитини затримка психомоторного розвитку. У дружини не було жодних конфліктів ні з дитиною, ні з її батьками. За 3-4 дні до інциденту Марина телефонувала їй, адже дитина щодня носила до школи всі підручники й зошити. Більше розмов не було”.

За фактом побиття було звернення до поліції.

“Тільки після повторного звернення до поліції нападницю повезли на експертизу, виявили алкоголь у крові. З її слів, причиною для нападу на мою дружину стало те, що дитина прийшла додому і сказала, що в школі її побили. Хоча на той момент дитина ще була в школі. Друга причина, що нібито моя дружина дзвонила її чоловікові. Хоча це цілковита брехня”.

У прес-службі обласної поліції підтвердили даний факт. Повідомили, що відкрите кримінальне провадження, проводяться всі необхідні слідчі дії.

Джерело: vazhlyvo.net

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *