Катастрофа для ВМС Кремля: Росія втратила флагман Чорноморського флоту крейсер “Москва”

Розвал російської армі і флоту йде повним ходом, підтвердження цьго з’явилося напередодні. Стало відомо, що флот РФ який базується в окупованому Криму втратив свій флагманський корабель, – гвардійський ракетний крейсер “Москва”. Флагманський крейсер більше не здатний виходити в море.
Судно банально не змогло перенести показовий похід до берегів Сирі в 2015 році, в рамках якого були знищені останні залишки ходового ресурсу крейсера. Інформацію про це підтвердило Російське військове видання “Армійський вісник”

Російські журналісти повідомляють, що в січні 2019 року виповниться рівно три роки з того моменту, як “Москва” встала на прикол біля причалу в Севастополі. Весь цей час корабель не міг виходити в море і вимагає негайного ремонту. Повідомляє Діалог Офіційно, згідно зі звітністю, крейсер дійсно “поставлений на плановий ремонт”, проте ніяких робіт, окрім
підтримуючих, на ньому насправді не ведеться: для цього у Росі немає фінансових ресурсів. ЗМІ нагадали, що побудований в Радянському Союзі російський флот перетворився на купу металобрухту, яку немає сенсу ремонтувати. І для того аби конкурувати з ВМС країн НАТО у Росі просто немає ні ресурсів ні бойових кораблів.

Все на що здатні ВМС Кремля вони показали під час походу до берегів Сирі. Але для країн НАТО це була лише демонстрація неспроможності військової машини РФ щось протиставити більш розвиненому та боєздатному флоту НАТО. У Кремлі вже давно все зрозуміли, але треба кормити свого глядача байками про міць армі Росі, це мабуть єдине що вдається Путіну.

А після того як США демонстративно показали що мають координати розташування російський атомних підводних човнів в режимі он лайн, у Кремлі зовсім зніяковіли. Навіть російські ЗМІ після цього випадку зробили висновки, що маючи координати атомних човнів США мають змогу знищити весь атомний флот Росії за перші півгодини після початку війни між НАТО та РФ.

Джерело: bn24.biz.ua

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *