У Києві терміново введено оперативне становище, все перекрито: вражаючі кадри того, що відбувається

У Києві власники евроблях заблокували рух громадського транспорту

У центрі міста, зокрема біля Верховної Ради, зараз проходить акція протесту власників автомобілів з іноземною реєстрацією. На мітинг зібралося тисячі евроблях , водії яких оголосили про безстрокову акцію. повідомляє  politeka.net

У столиці вводиться  оперативне становище.

Авто з іноземною реєстрацією заблокували рух громадського транспорту. Про це повідомляє Київпастранс.


Відзначається, що  з ранку машини з іноземними номерами заблокували рух громадського транспорту.

Автомобілістам  радять заздалегідь спланувати свої маршрути.

Європейці

Краще об’їжджати : вулиці Грушевського, Інститутську, Хрещатик, Європейську, Паркову і інші. А жителям Києва краще вибрати метро або пройтися на роботу пішки.

У зв’язку з цим в столиці вводиться оперативне становище, в рамках якого громадський транспорт курсує поза графіком руху.  Зокрема, з відхиленням від графіка курсують автобуси  на маршрутах № 24, 62, 55.

«Акція проходить відразу по всім областям, це вже всеукраїнська акція. Зараз кілька тисяч автомобілів стоять тільки під Верховною Радою. На центральних магістралях також проходять акції, люди стоять уздовж трас, привертаючи увагу до даної проблематики. Проблема в тому, що люди просили, пропонували поправки, які так і не були прийняті. Зокрема, щоб прибрали коефіцієнт віку в акциз »- заявив співзасновник організації« Авто Євро Сили »Олександр Чернявський.

До слова, власники авто на Єврономер пeрeкрoют дoрoгі пo вceй Укрaінe. Coбcтвeннікі «eврoблях», aнoнcірoвaлі прoвeдeніe 20 нoября вceукрaінcкoй AКЦИЯ прoтecтa.

Прoтecты зaплaнирoвaны в кaждoй oблacти Укрaины. Aктивиcты прocят вoдитeлeй пo вoзмoжнocти oбъeзжaть мecтa прoвeдeния aкций.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *