Колосальний провал Росії: Через пoгрoзu сину Лукашенка – “Бацька” йде на безпрецедентний крок і оголошує про..

На засіданні Ради Федерації РФ, де хотіли оголосити створення союзної держави Росії та Білорусі, було прийнято … закон про гній. Як сказав в інтерв’ю Espreso.TV живе в США російський політолог Андрій Піонтковський, такий низки провалів Кремль давно не переживав.

Адже планувалися дуже гучні події, для підготовки яких була задіяна навіть така “важка артилерія” як шантаж Олександра Лукашенка тим єдиним, що йому дорого, – життям сина Миколи. “Всі знають, що у Лукашенка єдине слабке місце – любов до Миколка, якого він виховує як батько-одинак при живій матері.

Йому практично відкритим текстом сказали:” Не підпишеш (документи останнього етапу створення союзної держави), вб’ємо Коленьку ” , – розповів Андрій Піонтковський. За його словами, в проміжок між 21 і 23 квітня Кремль планував грандіозні події, сподіваючись на поступки з боку України і на те, що Олександра Лукашенка вдасться “уламати” на підписання останнього пакета документів. Але не сталося ні того, ні іншого.

Українське керівництво остаточно відмовилося від кремлівського сценарію вирішення “донбаського питання”, а Лукашенко зіграв у свою гру, придумавши казку про “спробу державного перевороту” і готується замах на його сина. Тому 23 квітня Рада Федерації Росії був змушений робити хорошу міну при поганій грі, щоб хоч якось виправдати проведення позапланового засідання, вищий орган законодавчої влади Росії прийняв … закон про гній.

Замість “історичного рішення”, на яке так сподівалися в Кремлі. Нагадаємо, Піонтковський відповів, чому президент РФ Путін  ніколи не вирішить “українське питання”  так, як йому хочеться. Раніше Піонтковський розкрив  найбільшу помилку Путіна  і розповів, чому ця проблема веде Росію в прірву.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *