Шуфрич виявився онуком Жукова — до Берії не дотягнув: Директор Інституту національної пам’яті Дробович проїхався по девізії СС «Галичина», але визнав, що «безсмертний полк» ОПЗЖ набагато гірше

Призначений «слугами» директор Інституту національної пам’яті Антон Дробович прокоментував акцію ОПЗЖ, яка відбулась у Раді з портретами ветеранів, зазначають Патріоти України.

«Не минуло й дня відтоді, як одні маргінали крокували Києвом із символікою дивізії СС, як інші притягли до українського парламенту портрети комуністичних генералів і спаплюжений російською пропагандою гепенінг «безсмертний полк».

І ці ще більш шкідливі для суспільства, бо обіймають державні посади і можуть всю цю совкову риторику та російське «побєдобєсіє» заливати з національних каналів».

«Це ганебно і неприпустимо. Чому? Бо знову пам‘ять про війну, покійні ветерани використовуються для брудних маніпуляцій і політиканства, а війська комуністичного СРСР будуть беззастережно глорифікуватися і сакралізуватися для розкачування ворожнечі», — підкреслив глава УІНП.

Він продовжив: «Вони вилізли до трибуни і цитують Молотова! Того самого комуняку, який займався «форсованими хлібозаготівлями» в 1931-1932 роках, який роками обіймався-цілувався із нацистами й підписав із ними знаменитий пакт Молотова-Ріббентропа, до якого додавався таємний протокол про поділ Східної Європи між СРСР та Третім Рейхом.

Цинічно. Навіть із точки зору самого статуту акції «безсмертний полк» вона є неполітичною, направленою на вшанування індивідуальної (сімейної) пам‘яті про учасників Другої світової. Але ж де там… Спочатку Кремль перетворив все це на машину гібридної війни та поширення «побєдобєсія, а тепер великі друзі РФ тянуть цей політичний нонсенс у нашу Верховну Раду, перетворюючи пам‘ять про страшну війну в ідеологічні токсини, мараючи у все це навіть своїх рідних» .

«А Шуфрич — взагалі дивина. У нього хіба нема ідеологічно правильного діда? Чи він справді онук Жукова?!» — резюмував Дробович.

Шуфрич - онук Жукова? - Дробович про проведений у ВР гепенінг безсмертний полк 02
Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *