Що не можна робити вдома: 5 вчинків, які притягують бідність

Кожен день ми здійснюємо безліч дій, але не всі вони притягують щастя і процвітання. Фахівці знають, що саме відлякує фінансове благополуччя, і пропонують вам перестати робити те, що привертає у ваш будинок бідність і негаразди. Будьте уважні, щоб гроші не тікали «крізь пальці».

1. Не виносьте сміття ввечері. За прикметами таке заняття може не тільки стати причиною відтоку фінансів, а й залучити в життя неприємності.

Найкраще прибирати вранці, коли сонце вже піднялося над горизонтом. Крім того, езотерики радять викидати сміття в непрозорих пакетах, щоб ніхто не міг навpaчити вас по дорозі до смітнику.

2. Не збираєте мотлох. Речі, що притягають бідність, можна знайти в кожному будинку, і від них треба позбавлятися. Порожні пляшки, старі газети, рваний і непридатнийь одяг, брудне взуття і посуд з відколами не принесуть у ваш будинок радості і процвітання.

Знайдіть час для того, щоб гарненько прибратися в оселі, і нарешті позбавитися від всього, що захаращує простір. Розберіть комори, антресолі і балкони, приберіть пил і павутину, які притягують негативну енергетику. До того ж пил може стати причиною захворювань, тому йому не місце у вашому домі.

3. Не розкидайте гроші по дому, а тим більше не кладіть їх на обідній стіл. Фінанси не люблять зневажливого ставлення до них і не будуть затримуватися у вас. Кожна купюра повинна лежати в гаманці або в спеціальному місці для зберігання, а монети – в окремій кишеньці.

4. Не давайте грошей у борг у вечірній час, і коли Місяць знаходиться в спадаючій фазі. У цей період збільшується ймовірність більше ніколи не побачити своїх грошей.

 

Віддавати свої заощадження можна на зростаючий Місяць. Дотримання цього простого правила допоможе уникнути фінансових труднощів.

5. Не стійте на порозі, щоб не перегороджувати фінансові потоки, і не передавайте нічого через поріг. За повір’ями поріг – це сакральне місце, і зневажливе ставлення до нього може негативно відбитися на грошовому благополуччі.

Джерело:osoblyva.com
Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *