Щойно повідомили! Вечірня звістка сколихнула країну! Пішла з життя відома українська журналістка, за яку молилася вся Україна

Відома журналістка не змогла перемогти онкологію

Українська журналістка Інна Жмуд померла на 36-му році життя. Про трагедію повідомив фотограф Ян Доброносов. повідомляє  politeka.net

«Інна Жмуд. Вічна пам’ять », – написав він на своїй сторінці в Facebook ввечері в четвер, 8 листопада.

Інна Жмуд працювала випусковим редактором програми новин «Факти» на телеканалі ICTV. У 2017 році у неї діагностували рідкісну форму онкології – адрнеокортікальную карценому. Хвороба вразила наднирники. В Україні Ірині зробили дві операції, вона тажке пройшла кілька курсів хіміотерапії в німецькій клініці. Колеги-журналісти з різних медіа допомагали збирати гроші на лікування.

«У людини є два життя. І друга починається тоді, коли вона усвідомлює, що життя одне. Так ось – життя реально одна. І вона настільки цінна. І ти просто настільки в ці дні це розумієш. У тебе немає часу на те, щоб лежати і плакати, здаватися, як-то зациклюватися на цьому. Ти повинен боротися », – говорила тоді Інна.

Як передавала Politeka, в понеділок, 20 серпня, пішла з життя легендарна журналістка і радіоведуча, голос якої знали всі. Кілька десятиліть жителі Кременчука дізнавалися новини з радіопередач, провідною на який була Надія Макарівна Стрик. Вдячні слухачі негласно присвоїли їй звання «золотий голос Кременчуцького радіо.

Більш того, після виходу на пенсію Стрик не припинила працювати і влаштувалася на водолазно-рятувальної станції.

«Вона проводила численні лекції з техніки безпеки для Кременчуцький школярів. Під час купального сезону вона читала новини на радіо Центрального пляжу », – підкреслюється в тексті повідомлення.

Також повідомлялося, що в Харкові вночі 4 вересня померла відома журналістка Оксана Кім, яка займала пост головного редактора сайту «Вечірній Харків» і газети «Події». Про це повідомив колишній колега покійної Дмитро Шевченко на своїй сторінці в Facebook.

Джерело: bbcccnn.org

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *