“Якщо я побачу зневагу…”: Приходько пригрозила українцям, що не підтримують Тимошенко

Українська співачка Анастасія Приходько, яка нещодавно вирішила кинути музику і приєднатися до політичної партії кандидата у президенти Юлії Тимошенко, заявила про намір боротися з хейтерами, які продовжують критикувати її рішення і політику її нових колег по цеху.

Як зазначила артистка у своєму Facebook-пості, тепер вона уважно слідкує за висловлюваннями сторонніх на її особистій сторінці. Повідомляє korupciya.com

“Друзі. Минуло 10 днів відколи я офіційно заявила, що йду в політику разом із командою Юлії Тимошенко. За цей час прочитала багато брехні, нецензурної лексики, прямої зневаги. Відверто кажучи, не думала, що у нашого суспільства така культура. Не забувайте, що ви у мене в гостях. Цей мій особистий простір”, — наголосила Приходько.

Співачка зазначила, що вона завжди вітає відкриті діалоги та конструктивну критику, однак неповаги більше не терпітиме.

“Якщо я побачу зневагу один до одного, та до інших людей, нецензурну лексику, брехню, необгрунтовані звинувачення, то такі люди без попередження йдуть відразу у бан. Назавжди”, — продовжила вона.

Разом з цим Приходько закликала підписників до “нормального діалогу”, який можуть вести громадяни однієї країни, незалежно від політичних поглядів.

Варто нагадати, що причиною гострої критики Анастасії Приходько, співачки та активного волонтера з боку користувачів соцмереж стало рішення приєднатися до команди кандидата у президенти Юлії Тимошенко. Артистці відкрито заявили про розчарування і недовіру.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *