Весь світ відвертається від “кремлівського окупанта”. Сьогодні Китай офіційно заявив, що готовий…

Певні домовленості були досягнуті на минулому в Аргентині саміті “Великої сімки”.  Згідно з ними, США і Китай мають намір укласти угоду, яка поставить крапку в торговельній війні. Відзначається, що ця угода стане великим ударом для Росії.

Як стало відомо, на переговорах з Трампом, делегація з Китаю на чолі з Сі Цзіньпіном погодилася збільшити закупівлі в США соєвих бобів, знизити мита на американські автомобілі.

Крім того, Китай має намір закупити великі партії зрідженого природного газу, передає “Діалог“. У найближчі тижні, стверджують джерела близькі до дипломатичних кіл КНР і США, офіційний Пекін зробить гучну заяву про нові газові угоди.

До слова сказати, саме Китай – найбільший покупець американського газу в Азії. У 2017 році обсяг поставок збільшився до 19,7 млрд. Кубометрів – в 3,6 рази. Bloomberg відзначає, ще з квітня була досягнута домовленість про постачання в Китай американського СПГ.

Уже в травні Мінторг США заявив, що підписана двосторонню торговельну угоду. Воно значно розширить доступ американським енергокомпаніям на китайський ринок. Раніше стало відомо про нищівну ударі , який завдали Штати по російським олігархам.

Нагадаємо про “інвестиційному бойкот”, який Китай влаштував Росії.

Джерело: bbcccnn.org

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *