Він не витримав! Просто у раді: сталось немислиме. Звернулись до Авакова – штрафувати всіх. Українці аплодують

У Верховній Раді хочуть карати нардепів за ігнорування носіння захисної маски. Зокрема, перший заступник голови парламенту Руслан Стефанчук закликав міністра МВС Арсена Авакова штрафувати народних депутатів за відсутність маски при знаходженні в сесійній залі. Про це стало відомо під час сьогоднішнього засідання Ради.

 

Стефанчук заявив, що вже втомився нагадувати нардепам, що в сесійній залі необхідно надягати маски і дотримуватися санітарно-епідеміологічної заходи, які захистять від коронавируса.

“Я хочу звернутися до міністра внутрішніх справ України, щоб врешті-решт почали штрафувати народних депутатів за невиконання ними вимог, які стосуються дотримання заходів індивідуальної гігієни”, – заявив Стефанчук.

Нагадаємо, сьогодні стало извесно лідер парламентської фракції “Голос” Кіра Рудик захворіла коронавірусів. Про це в своєму телеграм-каналі повідомив народний депутат від “Європейської солідарності” Олексій Гончаренко.

“Кіра Рудик (” Голос “) захворіла Covid-19”, – йдеться в повідомленні.

Кира Рудык заболела коронавирусом

Варто зазначити, що під час ефіру на одному з українських телеканалів депутат від партії “Слуга народу” глава комітету ВР з питань здоров’я нації, медичної допомоги і медичного страхування Михайло Радуцький заявив, що багато депутатів Верховної Ради останнім часом нехтують протиепідеміологічними вимогами і порушують масковий режим

При цьому поліція не може потрапити в будівлю парламенту, щоб виписати штраф.

Він вважає, що питання покарання для депутатів-порушників потрібно вирішити.

“Я особисто підходив до спікера парламенту в четвер і просив його викликати поліцію, щоб накласти штрафи. На жаль, є якісь речі, що поліція не змогла зайти разом з Госпотребслужбой в приміщення Верховної Ради. Я вважаю, що це треба виправляти. Депутати нічим не відрізняються від інших громадян України, тому вони повинні так само платити штрафи за порушення законодавства “, – сказав Радуцький.

Джерело:korupciya.com

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *