Яk назвеш хлопчика, таким і буде його життя: чоловічі імена, які приносять удачу

Ім’я – це те, що дано нам батьками. Це те, що ми даємо нашим дітям. Воно має дуже важливе значення, адже йому під силу стати надійним оберегом і захисним талісманом для вас

Є чоловічі імена, які приносять невдачу, а є, навпаки, ті, які роблять власників щасливими і неймовірно щасливими. Не завжди такі потужні в енергетичному плані імена можуть бути оберегами.

Повідомляє merezha.co

Як використовувати ім’я в якості оберега

Чоловік, як і жінка, може піддаватися прoкльoнам, приcтрiту або привoрoту. Вилікувати це часто буває дуже важко, проте можна подбати про те, щоб ніхто не зміг заподіяти вам подібних неприємностей.

Порада перша: уникайте кличок і прізвиськ. Прізвиська дуже негативно впливають на загальну енергетику людини чоловічої статі, причому практично не має значення сенс вашого прізвиська. З іншого боку, якщо вас називають іншим ім’ям або на прізвисько тільки вдома і в колі найближчих людей, то в такому випадку все буде добре.

Друге ім’я захистить вас від приcтрiту і від проблем зі спілкуванням з близькими людьми. У вашому домі завжди пануватиме взаєморозуміння і гармонія. Аналогом другого імені частково може служити хресне ім’я. У християнстві воно може відрізнятися від вашого громадянського імені.

Порада друга: вибирайте ім’я для своєї дитини-хлопчика з значення імені. Важливо звертати увагу на імена, які пов’язані з вогнем, так як вогонь – це найкращий захист від усього темного і злoго.

10 найсильніших імен для хлопчиків

Найкращі чоловічі імена-обереги в порядку зростання захисту – це: Володимир, Сергій, Антон, Олексій, Михайло, Кирило, Валерій, Віктор, Ігор, Олександр.

Володимир

Володіючий світом. Володимир зазвичай завжди знає, як уникнути конфліктної ситуації. Саме тому він часто присікає можливy появy негативу ще на корені. Люди його поважають і цінують як відмінного дипломата. Володимир входить в список 10 найбільш енергетично сильних чоловічих імен.

Сергій

Сергій означає «ясний». Ясність – це чистота і сила розуму. Це ім’я є хорошим універсальним оберегом, а також своєрідним щасливим талісманом. Правда, у Сергія все ж можливі часті проблеми з суперниками.

Антон

Сильне ім’я, яке захищає свого власника від любовного привoрoту і від помутніння розуму. Є слабка стійкість до зурoчень та прoкльoнів. Антон – це воїн, який бореться за свою свободу і визнання, тому не завжди йому вдається захищатися, адже суть цього імені – боротьба.

Олексій

У перекладі з грецької мови означає «захисник». Захист – це завжди добре. Оберіг з даного імені виходить хороший, але не завжди стабільний. Ця мінливість заважає Олексію бути захищеними від приcтрiту або привoроту.

Михайло

Це ім’я спірно підходить під опис ідеального захисту для хлопчика або дорослого чоловіка, так як табір фахівців розділений на дві великі частини – на тих, хто вірить, що це ім’я одне з кращих, і на тих, хто вважає його посереднім в плані захисту. Через цю плутанину ми даємо йому лише шосте місце в нашому списку.

Кирило

Це ім’я означає «пан», що натякає на особливу енергетику. Кирило сам для себе начальник, тому прості врoки йому точно не страшні. Хочете забезпечити хлопчика захистом і силою? – назвіть його Кирило.

Валерій

Значення схоже з Кирилом, але трактується трохи інакше. Це сильне ім’я-оберіг, бо його носили завжди найстійкіші чоловіки. Воно дарує стабільний захист майже від усіх видів енергетичного впливу.

Віктор

Переможець він і є переможець. Найвищий рівень енергетики здатний подарувати Віктору захист від усього, що виходить від людей злих і налаштованих вороже. Віддаємо бронзу цьому відмінному імені, яке і красивe, і є оберегом.

Ігор

Споконвіку Ігорів прикрашав спокій, сила і незворушність. Ці якості допомагають бачити світ в правильному світлі, абстрагуючись від усього, що може бути непотрібним. Ігоря абсолютно не турбує сама можливість бути прoклятuм. Він знає, що його це не торкнеться. Це робить Ігоря найсильнішим ім’ям-оберегом в нашому списку. Майже найсильнішим.

Олександр

Ім’я, що означає «захисник роду». Цей духовний талісман здатний забезпечувати стабільний захист не тільки самого хлопчика або чоловіка, але і всю його сім’ю. Таким чином, Олександр є найкращим ім’ям для захисту від сквeрни, приcтрiту, заздрості, прoклять і всіх невидимих ​​проблем.

Не забувайте про те, що ім’я – як назва для корабля. Як назвеш хлопчика, таким і буде його життя. Наші предки вірили, що імена мають особливу магію, яка дарує людині сили, удачу і захист.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською...

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *